Автор: Тъкър Карлсън, з Доколкото знаем, никой досега не се е обръщал

...
Автор: Тъкър Карлсън, з Доколкото знаем, никой досега не се е обръщал
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Посещението на Зеленски в САЩ е двупартиен мазохизъм

Автор: Тъкър Карлсън, з

 

Доколкото знаем, никой до момента не се е обръщал към Конгреса на Съединени американски щати облечен в суичър, само че го обичат доста повече, в сравнение с обичат вас. 

Добре пристигнали в рубриката на Тъкър Карлсън довечера. 

 

Помните ли, когато Сам Банкман-Фрийд се появи във Вашингтон, облечен с тениска, бълвайки нелепости и всички самоопределящи се гении го оповестиха за воин? Медиите, Конгресът, Белият дом, всички те обичат този чудноват дребен човек на име Сам Банкман-Фрийд. Помните ли това? (Сам Банкман-Фрийд, директор на банкрутиралата борса за криптовалута FTX, беше задържан на Бахамските острови по обвинение, че е злоупотребил със средствата на вложителите. бел.ред.)

 

 

Някак си ни го припомниха през днешния ден, когато президентът на Украйна дойде в Белия дом, облечен като шеф на стриптийз клуб и стартира да желае пари. Удивително е, че никой не го изхвърли. Вместо това те правеха каквото той искаше. Американските данъкоплатци заявяват, че Джо Байдън ще продължи да дава на Зеленски всичко, за което желае, изтъквам, " толкоз дълго, колкото е належащо ". Показателно е, че Байдън по този начин и не посочи какво е то. Толкова дълго, колкото е належащо, с цел да се направи какво? Да се върне съветската войска към границите отпреди нашествието? Звучи рационално.

 

Това е, което множеството американци евентуално одобряват, най-малко тези, които към момента обръщат внимание. Но не това има поради Зеленски и не е това, което той желае. Зеленски упорства за промяна на режима в Русия, тъкмо както в Ирак и Либия, и дълъг лист от други провалени страни. Само че този път, в сърцето на евразийската земна маса, в съседство с целия цивилизован свят. Това е, за което Зеленски неведнъж е призовавал и всеки $, който му изпращаме, води към тази цел. В този миг той се доближава доста повече до постигането й.

 

Какво ще стане, в случай че " завоюва "? Как ще наподобява последвалият безпорядък? Някой мислил ли е за това? Кой ще обезпечи най-големия нуклеарен боеприпас в света, откакто помогнем на Зеленски да смъкна съветското държавно управление? Кой ще размени Путин? Странното е, че тези тематики не се появиха през днешния ден, тъй като не в това беше въпросът. Смисълът на днешното посещаване във Вашингтон не беше да направи света по-стабилен или да вземат мъдри решения, още по-малко да се помогне на Америка. 

 

Това постоянно е най-после на листата. Въпросът беше да се умилкваме на украинския управител на стриптийз клуб и да му дадем още милиарди долари от личната ни разпадаща се стопанска система. Всъщност е мъчно да си представим по-унизителен сюжет за най-великата страна на земята. И на драго сърце бихме обвинили Джо Байдън за това. Но не можем в действителност, най-малко не напълно. 

 

Това е двупартиен мазохизъм. Унипартията е жива и здрава макар най-хубавите старания на гласоподавателите, в това число предишния месец. И в случай че се съмнявате, че е жива и здрава, ето фотография на Зеленски, която той е направил с група възрастни републикански сенатори в Киев през май. Те стоят ухилени до него в ортопедичните си обувки.

 

70-годишната Сюзън Колинс, Джон Барасо, Джон Корнин, водени от 80-годишния им началник Мич Макконъл. 44-годишният Зеленски театралничи сред тях в прилепнало поло, огъва се като щангист и се пробва да наподобява яростен. 

 

Те наподобяват изумени. Откакто младият Фидел Кастро се появи в Ню Йорк, облечен в бойна униформа, застаряващата лидерска класа на тази страна не е била по-силно разчувствана. Обичат мъж в униформа. Какво парче! Толкова мощен и съдбоносен! Погледнете изражението в лицето на Мич Макконъл, съвсем чувате кикотенето от изпитаното наслаждение. Никой рационално мислещ човек, който прави оценка проблемите, в никакъв случай не би могъл да планува подобен момент. Ако бяхте републикански чиновник и Зеленски пристигна във Вашингтон, може би щяхте да го попитате за сегашната му, продължаваща война против християнството в Украйна. Особено в случай че бяхте, да речем, Мич Макконъл или Джон Корнин и доста от вашите лични гласоподаватели вървят на черква в неделя. Те може да се интересуват от този въпрос. 

 

Но Макконъл и Корнин не го загатнаха. Не споделиха нито дума. Няма да чуете и дума по малкия екран довечера за обстоятелството, че Зеленски е забранил цяла антична християнска деноминация в Украйна, по-късно е завзел църкви и след това е хвърлил свещеници в пандиза. Според Мич Макконъл, който явно не е напускал поста си от средата на осемдесетте години, антихристиянският абсолютизъм е това, което множеството републиканци желаят на първо място. 

 

Мич Макконъл: " Предоставянето на помощ на украинците, с цел да победят руснаците, е приоритет номер едно за Съединени американски щати сега, съгласно множеството републиканци. Това е методът, по който виждаме провокациите, пред които е изправена страната сега. "  

 

А други двама сенатори стоят зад него, кимайки, като че ли е истина. Победата над Путин е, изтъквам, " приоритет номер едно измежду републиканците ", споделя Мич Макконъл, който управлява републиканците в Сената. Номер едно? Преди личната ни стопанска система? Или личните ни детски учебни заведения? Или преди повече от 2000 младежи, убити предходната година от фентанил в " родния щат " на Мич Макконъл Кентъки?

 

Наказването на Владимир Путин за встъпването в служба на Доналд Тръмп е по-важно от всичко това, споделя Мич Макконъл. Границите на Украйна имат значение. Нашите нямат значение. Може би сте подозирали, че това са си помислили? Но в този момент те просто идват и ти споделят това право в очите. И, несъмнено, Белият дом е изцяло склонен. Гледайте по какъв начин Джо Байдън афишира през днешния ден, че ще плащате за все по-модерни оръжейни системи, които ще бъдат изпратени в Украйна, без значение дали ви харесва или не.

 

Джо Байдън:  " Ще продължим да укрепваме способността на Украйна да се пази, изключително противовъздушната защита. И по тази причина ще отидем тъкмо в Украйна с ракетна батарея „ Пейтриът “ и ще образоваме вашите сили, с цел да можете да я употребявате тъкмо. "

 

Байдън чете своя дребен сюжет, може би написан от търговците на оръжие, които преди малко бяха домакини на едно събитие във Вашингтон с украинския дипломат. Те безусловно сложиха своето лого на поканата, просто при положение, че се появят някакви въпроси. Така че това е огромна смяна от това, което имахме предишния месец. Но това не бихте могли да разберете от медийното отразяване. Вашият средностатистически кореспондент във Вашингтон харесва Зеленски доста повече, в сравнение с вас. Така че никой не пита за това.

 

Ето това е огромна смяна в политиката. Само преди няколко месеца почитан чиновник на защитата на Съединени американски щати сподели, цитираме, „ Няма полемика по отношение на доставянето на Пейтриът в Украйна. За да стане това, ще би трябвало да изпратим американски войски с нея, с цел да може да се употребява. "

 

С други думи, ще би трябвало да водите гореща война против Русия, която освен не е утвърдена от Конгреса, само че множеството американци нямат визия, че се случва. Но в този момент се случва. Това знаете ли го?

Съгласни ли сте?  Това ли е най-важното? По-важно от племенника ти да почине от фентанил? Да, споделя Мич Макконъл. Но това е единствено началото. Защото, както преди малко видяхте, Зеленски дойде във Вашингтон, с цел да насочи повече претенции. Той е гостът, който не желае да си тръгне. И всякога, когато го поносим, условията стават все по-големи. В случай, че сте го пропуснали, ето част от казаното от него доскоро.

Володимир Зеленски: " Финансовата помощ също е извънредно значима. И бих желал да ви благодаря. Благодаря ви доста. Благодарим ви както за финансовите пакети, които към този момент ни предоставихте, по този начин и за тези, за които може да решите да ни предоставите. Вашите пари не са щедрост. Това е инвестиция в световната сигурност и народна власт, с която се отнасяме по най-отговорния метод. "

 

И по този начин, водач на непознато държавно управление, облечен в суичър, влиза с валсова стъпка в Конгреса на Съединените щати и стартира да желае пари. И има наглостта да каже на хората, които седят там, които му дават още десетки милиарди долари от вашите пари, че това не е щедрост, а инвестиция. Наистина, каква е възвръщаемостта от това? И апропо, какъв е смисълът от това? Каква е задачата тук? Какво е оправданието за това? Имаме ли исторически дълг към Украйна? Имаме ли историческа неприязън с несъветска Русия? Не, не. Как печелим тук? Кое от това е за нас? Това не е ли нашата страна? И от къде идваш ти, с цел да ни приказваш по този начин? Толкова ли се ненавиждаме? Имаме ли толкоз малко почитание към Съединените американски щати, че да поносим това, че и да го приветстваме? Благодаря Ви, господине, може ли още едно? Какво ни е сбърканото? Какво не е наред с нашите водачи? И накъде отива всичко това?

 

Тъкър Карлсън понастоящем е водещ на предаването „ Тъкър Карлсън довечера “ на FOX News Channel (FNC). Той се причисли като помощник към мрежата през 2009 г. 

 

Източник: 

Превод: " Гласове "

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР